Home

Furniture Design

Made in Holland

December 12, 2012

In de decembereditie van ‘Eigen Huis & Interieur’ een uitgebreide reportage over Leolux. Met een kijkje achter de schermen, veel foto’s, een Leolux top 10 en een interview met een van de Leolux vakstoffeerders. Helemaal ‘Made in Holland’.

Read more…

Eigen Huis & Interieur

In aanloop naar de internationale meubelbeurs in Keulen van januari, neemt meubelproducent Leolux opnieuw drie designprijzen in ontvangst. De bank Arabella en fauteuils Mundo en Ophelia zijn bekroond met de “Interior Innovation Award 2012”. Eerder dit jaar ontving Leolux al drie erkenningen voor Goed Industrieel Ontwerp.

Read more…

Leolux

In 1996 tekende Gerard Vollenbrock voor Leolux het ontwerp van de Scylla. De heldere eenvoud van deze fauteuil past uitstekend in de traditie van Hollandse nuchterheid en gestileerde vormgeving. De Scylla Flavours serie omvat vijftien varianten, elk met zijn eigen naam en smaakvolle kleuren- en materiaalcombinatie. Geïnspireerd op krachtige kleuren, rijk geurende specerijen, en de charmes van de natuur. De Scylla Flavours wordt uitgevoerd in een combinatie van Senso leer en speciaal voor deze uitvoering geselecteerde Calata stoffen van Leolux. Uw heel persoonlijke Scylla creëert u met de configurator hierboven.

Read more…

Leolux Scylla Online Shop


© ® All designs are deposited and registered at:
The International Bureau of the World Intellectual Property Organisation (WIPO)(OMPI)
The Benelux Bureau of property rights
The Netherlands office for property and succession rights registration

Design: Ohyescoolgreat.com